Webdesign

webdesign

FerdiWeb is gespecialiseerd in het realiseren van websites. Met name op het gebied van ontwerp en webdesign, heeft FerdiWeb uitgebreide mogelijkheden in huis. Voor een acceptabele prijs krijgt uw website een aantrekkelijke, dynamische en professionele uitstraling, die goed aansluit bij de stijl van uw onderneming.

Mobiel internetgebruik groeit nog steeds explosief. Voor de beste gebruikerservaring is het belangrijk dat uw website ook goed functioneert op deze apparaten. Om dit te realiseren, maakt FerdiWeb gebruik van responsive websites.
Een responsive website of webshop weet zich moeiteloos aan te passen aan de grootte van uw laptop, tablet of smartphone, zonder dat hiervoor een aparte website ontwikkeld hoeft te worden. U onderhoudt één website die functioneert op alle apparaten.

Naast het realiseren van websites, kan FerdiWeb deze ook voor u registreren en hosten. Ook wordt u de mogelijkheid geboden om het onderhoud van uw website door FerdiWeb te laten verzorgen.
Kiest u ervoor om uw website zelf te onderhouden, dan kan FerdiWeb een op maat gemaakt CMS-systeem voor u ontwikkelen. Een Content Management System (CMS) biedt u de mogelijkheid om gegevens te publiceren op uw website, zonder dat u ingewikkelde technische handelingen hoeft te verrichten.